Oferte locuri de munca top

Viitor spital al M.A.I.

Un spital al va fi construit de la zero, după cum a anunțat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Acesta a spus: ”Avem în plan construirea unui spital de la zero, iar în acest sens am trecut prin hotarâre de guvern, un teren al Academiei de Poliție în proprietatea Spitalului de Urgență prof. dr. Dimitrie Gerota. În cadrul acestui nou spital va funcționa și o Bancă de plasmă. ”

Marcel Vela: ”Am analizat toate implicațiile acestui proiect, benefiicind și de sprijinul Guvernului și a întregului colectiv medical, am pornit la drum cu speranța că vom putea lăsa în urma noastră un vis împlinit: un spital nou și o bancă de plasmă.

Dacă unii dintre cei greu încercați au avut șansa să se vindece, trebuie să oferim această șansă și semenilor noștri care au în continuare nevoie de ajutor.”

După ce în urmă cu două luni a fost lansată campania “Donează Plasmă”, astăzi s-a reușit ca la Spitalul de Urgență prof. dr. Dimitrie Gerota să fie și un Punct mobil de colectare de plasmă convalescentă.

”Vom putea astfel veni în sprijinul celor grav bolnavi, ca urmare a infectării cu virusul SARS-CoV-2” a mai spus Vela.

În acest punct vor putea dona toți angajații MAI care au avut COVID -19, iar beneficiari vor fi toți pacienții care au nevoie.

Deschiderea Punctului mobil de colectare de plasmă convalescentă este un prim pas în procesul gândit de noi pentru dezvoltarea sistemului medical al Ministerului Afacerilor Interne.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/noiembrie-decembrie 2020

Sus