Oferte locuri de munca top

Viitor complex agro-alimentar, in aprobare in Bucuresti

Noi spații comerciale sunt urmează să fie construite pe locul unei piețe din Capitală. Valoarea investiției depășește 3,5 milioane de euro, potrivit indicatorilor tehnico-economici care urmează să fie aprobați de către autoritățile locale. Planul de investiții propune ca pe amplasametul unei actuale piețe să fie edificat un nou complex comercial agro-alimentar cu patru niveluri.

Complexul „Piața Râmnicu Sărat” nou-propus va fi amplasat pe bd. Camil Ressu, nr. 23 D, sector 3 și va avea un regim de înălțime Parter + 2 Etaje + Etaj 3 retras. La nivelul etajului 3 se va realiza accesul pe terasa circulabilă, iar la exterior va fi amenajată o parcare pentru 39 de autovehicule.

Valoarea totală a investiției este de 17.267.675 lei, inclusiv TVA, din care valoarea lucrărilor de construcții-montaj de 13.924.043 lei, cu TVA inclus. Durata de implementare a proiectului este de 12 luni.

Clădirea va avea o formă rectangulară, având lungimea de aproximativ 45 m și lățimea curentă de circa 21 m, cu o înălțime maximă de 15 m.

Potrivit proiectului, la interior, la parter, se găsește zona intrării, cele două accese verticale, un vestiar pentru personal, spațiu tehnic, o cameră prevăzută special pentru deșeuri, o anexă de curățenie și un spațiu pentru recepție marfă ce asigură transportul acesteia pe verticală printr-un lift.

La etajul I se va desfășura funcțiunea predominantă a clădirii propuse, cea de piață agro-alimentară. Nivelul prezintă și un spațiu comercial, un hol de acces, casele scărilor, un grup sanitar, trei spații pentru depozitări și un depozit pentru gunoi.

Etajul II este prevăzut cu șapte spații comerciale, un hol de circulație, patru spații pentru depozitare, un grup sanitar și cele două accese verticale.

La nivelul etajului Ill se vor regăsi grupuri sanitare, casa scărií, un hol, un spațiu comercial și terasa circulabilă.

Aria construită desfășurată propusă este de 3.026 mp. A fost proiectată o suprafață construită de 968 mp și una utilă de 1.783 mp.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

 

Sus