Oferte locuri de munca top

Viitoare proiecte de retail și locuințe în București

Iuliu_Maniu_Ave_and_Valea_Cascadelor_St,_Sector_6_(Bucharest)Proiectul de hotărâre privind declanşarea procedurilor de expropriere pentru imobilele situate pe amplasamentul penetraţiei prelungirea Ghencea-Domneştiva fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti în şedinţa programată pe 30 iunie.

Totodată vor fi supuse aprobării mai multe PUZ-uri în vederea demarării de proiecte de retail pe Săvineşti şi ansambluri de locuinţe pe str. Fabrica de Cărămidă – Lacul Grivița şi str. Botorani.

Aproape 20 milioane lei ar urma să fie alocate pentru exproprierea suprafaţei de 13.255 mp teren şi 3.810 mp construcţii (suprafaţă desfăşurată). Imobilele ce vor fi expropriate se află pe amplasamentul lucrării de utilitate publică ”Modernizarea unor artere de penetraţie, străpungeri, supralărgiri şi pasaje rutiere şi pietonale-Penetraţie Prelungirea Ghencea-Domneşti”.

Va fi supus aprobării Consiliului General şi Planul Urbanistic Zonal (PUZ) aferent proiectului de construcţie a unui magazin de retail pe str. Săvineşti, nr. 2-4-4A din Sectorul 4. Terenul ales ca amplasament pentru proiect are o suprafaţă de 6.452 mp.

În cadrul şedinţei din 30 iunie, consilierii se vor exprima şi asupra documentației de urbanism PUZ – Fabrica de Cărămidă – Lacul Grivița, Sector 1. Ansamblul va fi dezvoltat pe un teren de 56.795 mp, clădirile urmând să aibă un regim de înălţime între P+3E-5E – P+6E-7E.

Un proiect de locuinţe va fi dezvoltat şi pe un teren de 977 mp situat pe str. Botorani nr. 6A – 6B din Sectorul 5 dacă PUZ-ul aferent proiectului va fi aprobat.

Sus