Oferte locuri de munca top

VGP Park se extinde

untitled

Suprafata parcului logistic VGP Park din Timisoara se va dubla pana la finele anului. In prezent parcul ofera 17.000 mp de spatii de depozitare clasa A, dezvoltati pe un teren cu o suprafata de 18 ha, in apropiere de aeroportul Traian Vuia din Timisoara.
Cea de-a doua faza a dezvoltarii, care are termen de finalizare sfarsitul acestui an, va consta in 17.000 mp de spatii logistice clasa A.
Gradul de ocupare al parcului este de 100%. Ultimul chirias atras in VGP Park esteretailerul Profi. Acesta a inchiriat  2.500 mp de depozit cu temperatura controlata.
Profi a avut o strategie de expansiune foarte dinamica in ultimii doi ani si a ajuns sa detina in prezent 244 de magazine. Planurile lor vizeaza atingerea unui numar de 400 de supermarketuri in urmatoarea perioada.

VGP este unul dintre liderii de pe piata spatiilor logistice si industriale din Cehia, iar in ultimii trei ani a castigat o pozitie regionala puternica in Germania si in tarile din Europa Centrala si de Est: Slovacia, Ungaria, Estonia si Romania.
Compania a incheiat primul semestru din 2014 cu un profit de 43,4 milioane euro.
In prezent VGP are in derulare opt proiecte totalizand 121.148 mp de spatii inchiriabile.

Sus