Oferte locuri de munca top

Varianta ocolitoare Zalau, un pas inainte

Proiectul de realizare a Variantei de ocolire a municipiului Zalău înaintează. Acesta vizează intervenții pe un traseu de 5,5 kilometri de drum, pentru care a fost estimat un necesar de peste 50 milioane de euro.

Pentru demararea lucrărilor, în cursul zilei de sâmbătă, CNAIR a lansat în licitație deschisă contractul ”Proiectare și execuție Varianta de ocolire a municipiului Zalău între DN 1F km 79+625 – DJ 191C”.

Această etapă a proiectului are o valoare totală estimată ce depășește 189 milioane lei, bugetul fiind asigurat din fonduri ale Uniunii Europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM.

Durata contractului este de 90 luni și cuprinde: 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

CNAIR precizează că încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de obținerea/ aprobarea finanțării lucrărilor din fonduri de la bugetul de stat și/ sau fonduri europene nerambursabile, semnarea contractului fiind posibilă doar în situația în care se respectă dispozițiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice.

În cazul în care obținerea/aprobarea finanțării lucrărilor nu se realizează, nu va fi posibilă încheierea contractului de achiziţie publică. Cu toate că la data inițierii prezentei proceduri de achiziție publică nu există un contract de finanțare semnat, Autoritatea Contractantă estimează că va obține finanțarea necesară semnării contractului în semestru II al anului 2019.

Totodată, CNAIR va semna contractul de lucrări numai în situaţia în care Hotărârea de Guvern privind indicatorii tehnico-economici ai acestui obiectiv de investiţie va fi aprobată.

Criteriul ales de către autoritatea contractantă este ”cel mai bun raport calitate – preț”.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 31 iulie 2019.

 

Pentru mai multe detalii referitoare la Varianta Ocolitoare Zalău, puteți accesa următorul link:

Centura rutiera ocolitoare, de peste 50 mil euro

 

 

Citiți și:

Proiect cu 7 blocuri, in pregatire

Blocuri cu 11 etaje, in pregatire in zona centrala a Capitalei

Se cauta hala de inchiriat, cu maxim 62 lei/mp/luna

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2019

 

Sus