Oferte locuri de munca top

Varianta Ocolitoare Mizil: contract semnat

A fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de construire a Variantei Ocolitoare Mizil.

Valoarea contractului depășește 17,1 milioane de euro, investiția urmând să fie realizată din fonduri de la bugetul de stat, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și de la bugetul propriu al CJ Prahova.

Licitația pentru acest obiectiv de investiții a fost câștigată de asocierea Vallys Deco SRL – Drum Concept SRL – Rosocons Construct SRL – Dineng Dev SRL.

Valoarea contractului este de 85.542.513 lei fără TVA., din care contribuția administrației locale este de 44.198.476 lei.

Termenul de execuție al lucrărilor este de 2 ani.

Centura va trece prin nordul orașului Mizil, conectând, prin intersecții cu sens giratoriu, DJ 102 K, în zona limitei administrative a orașului, cu DN1B (E577), la ieşirea din oraș dinspre Buzău. Viitorul drum se va intersecta, de asemenea, și cu DJ 100 H.

Proiectul include și două poduri, unul peste râul Tohănenca și altul peste râul Ghighiu. Lungimea totală a centurii orașului Mizil este de aproape 7,5 km, iar traseul se va desfășura preponderent în zona drumului de exploatare existent, pe zone neconstruite.

Contract de aproape 15 mil euro primeste o singura oferta

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus