Oferte locuri de munca top

Varianta de Ocolire Bacau: exproprieri mai scumpe

Au fost suplimentate sumele pentru exproprierile care trebuie efectuate pentru construirea Variantei de ocolire Bacău, conform unei hotărâri de Guvern publicată în Monitorul Oficial.

Astfel, pentru 22 de imobile au fost efectuate modificări, care au dus la majorarea sumei necesare pentru despăgubirea imobilelor proprietate privată ce fac parte din coridorul de expropriere al obiectivului. Pentru acestea, Guvernul a aprobat suma de aproximativ 15,3 milioane de lei, în vederea acoperirii bănești a noilor schimbări.

Totodată, a fost aprobată declanșarea procedurii de expropriere pentru încă 10 proprietăți private, respectiv construcții, situate pe terenurile supuse exproprierii în condițiile legii, care fac parte din coridorul de expropriere aflat pe amplasamentul aprobat.

Suma de 15,3 milioane se virează de către Ministerul Transporturilor, în termen de 30 de zile de la data solicitării acesteia, într-un cont bancar deschis pe numele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A. la dispoziția proprietarilor de imobile, pentru lucrarea de utilitate publică, în vederea efectuării plății despăgubirilor în cadrul procedurilor de expropriere, în condițiile legii.

Ministerul Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – S.A., răspunde de modul de utilizare, în conformitate cu prevederile legale, a sumei alocate potrivit prevederilor prezentei hotărâri, precum și de corectitudinea datelor înscrise în documentele care au stat la baza stabilirii acesteia.

 

Descărcați aici Lista imobile exproprieri VO Bacau

 

 

 

 

Citiți și:

In octombrie va incepe construirea unei cladiri de birouri

Peste 51 mil euro pentru lucrări de drumuri

Un hotel cu 14 niveluri va fi construit in cadrul unui mare proiect

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/ iunie 2019

Sus