Oferte locuri de munca top

Valul Renovarii: primariile din Bucuresti primesc circa 300 mil lei

Peste două treimi din valoarea totală a celor 30 de contracte semnate recent pentru finanțare prin Valul Renovării din PNRR reprezintă fondurile alocate primăriilor din București.

Au fost semnate 30 de noi contracte de finanțare (lista atașată la finalul știrii), în valoare de 440,85 milioane de lei.

Contractele au fost încheiate între autoritățile publice locale din 13 unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării.

Acestea au ca obiectiv consolidarea seismică și creșterea eficienței energetice a unor clădiri rezidențiale multifamiliale și a unor unități de învățământ.

Cele mai mari contracte semnate sunt:

* Renovarea Energetică Moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale pentru comunități expuse riscului de sărăcie și excluziune socială din Sectorul 4 al Municipiului București – REM ZUM 7, – 111.658.438 lei;

* Consolidare seismică și renovare energetică moderată clădire publică -bd. Schitu Măgureanu nr. 1, Sector 5, București – 65.378.066 lei;

* Renovarea Energetică Moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale pentru comunități expuse riscului de sărăcie și excluziune socială din Sectorul 4 al Municipiului București – REM ZUM 6 – 63.718.474 lei.

Dezvoltatorii unui cartier de vile pregatesc realizarea utilitatilor

Până în prezent, prin cele patru componente ale PNRR, coordonate de Ministerul Dezvoltării, au fost semnate 5.960 de contracte de finanțare.

 

Descărcați aici

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus