Oferte locuri de munca top

Valul Renovarii: Circa 700 mil lei, contracte nou semnate

Au fost semnate încă 63 de noi contracte de finanțare prin componenta C5 – Valul Renovării din Planul Națională de Redresare și Reziliență (PNRR). (fisier atasat la finalul stirii)

Valoarea acestora este de 694,39 milioane de lei.

Contractele au fost încheiate între Ministerul Dezvoltării și autoritățile publice locale din 32 de unități administrativ-teritoriale și 6 autorități centrale.

Acestea vizează vizează creșterea eficienței energetice a unor clădiri rezidențiale multifamiliale și a unor instituții publice (unități medicale, de învățământ și sedii administrative).

Cele mai mari contracte sunt:

* Renovarea energetică Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sf. Ioan Cel Nou” județul Suceava – 65.726.906 lei;

* Renovare energetică a Bibliotecii Centrale Universitare „Lucian Blaga” în vederea asigurării condițiilor de studiu și de păstrare și conservare a publicațiilor, București – 48.483.259 lei;

* Renovare energetică integrata a  Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu din Municipiul Carei, județul Satu Mare – 47.196.488 lei;

* Renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale din sectorul 4 al municipiului București REM 12 – 29.683.817 lei;

* Creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe din satul Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, județul Iași – 28.231.742 lei.

Blocuri cu 14 niveluri, in planul unor cunoscuti investitori din Bucuresti

Până în prezent, prin cele patru componente ale PNRR, coordonate de Ministerul Dezvoltării, au fost semnate 6.023 de contracte de finanțare.

 

 

Descărcați aici

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus