Oferte locuri de munca top

Va incepe proiectarea unui nou campus in Cluj

A fost semnat contractul de proiectare pentru realizarea Science Campus Cluj, un complex universitar ce se va desfășura pe o suprafață de 6,48 hectare.

Investiția este structurată astfel:.

* 3,48 hectare: Primăria va realiza un centru științific și o piață urbană cu terenuri de sport.

* 3 hectare: Universitatea Babeş-Bolyai va realiza un ansamblu complex de cercetare-dezvoltare-inovare, în forma specializării inteligente InfoBioNano4Health, incluzând și sediul Facultății de Matematică și Informatică, alături de un cămin studențesc.

Fabrica de materiale de constructii, extinsa cu aproape 9 mii mp

KXL Studio SRL va realiza proiectarea, fiind câștigătoarea concursului internațional de soluții organizat de Municipiul Cluj-Napoca în asociere cu Universitatea Babeş-Bolyai și realizat de Ordinul Arhitecților din România (OAR), cu sprijinul Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania.

Autoritatea Contractantă este Municipiul Cluj-Napoca în asociere cu Universitatea Babeș-Bolyai.

Valoarea contractului este de 7,1 milioane lei fără TVA.

Noi unitati locative, in curs de autorizare intr-un municipiu

Situat în zona Lomb a Municipiului Cluj-Napoca, în vecinătatea celor două clădiri ale Cluj Innovation Park (CREIC și TEAM), ansamblul se înscrie în strategia Municipiului Cluj Napoca de a dezvolta o infrastructură extinsă și puternică pentru educație, cercetare, inovare și transfer tehnologic care să aducă împreună actori din sistemul de educație și cercetare, din mediul economic și antreprenorial, societatea civilă și administrația locală. Astfel, prin acest proiect orașul tinde în a deveni un pol regional de tehnologie, cercetare și dezvoltare, industrii creative, cultură și artă.

Sus