Oferte locuri de munca top

Va fi rejudecat dosarul dintre Impact şi Floreasca Constructions SA

untitledÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus admiterea recursului şi rejudecarea dosarului dintre Impact pe de o parte şi Floreasca Constructions SA (fosta Summa Romania)  si Brooklyn Property Management, pe de altă parte.

Instanţa “(…) admite recursul declarat de recurenta-reclamantă SC Impact Developer&Contractor  împotriva deciziei civile nr. 257 din 16 aprilie 2014, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VI a Civilă. Casează decizia atacată şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe. “Decizia este irevocabilă.

În cauza amintită Floreasca Constructions SA pretinde un onorariu de aproape 4 milioane  de lei de la Impact Developer & Contractor, potrivit unui comunicat de presa.

Dezvoltatorul proiectului Greenfield mai are pe rol două procese în faza de recurs cu doi foşti proprietari de apartamente pentru care a cerut evacuarea ca urmare a nerespectării contractelor de cesiune.  Datoriile celor doi însumează 400 de mii de lei.

Săptămâna aceasta Impact a anunţat emisiunea unor obligaţiuni în valoare de 135 de milioane de lei cu o scadenţă de cinci ani pentru dezvoltarea centrului urban din cartierul Greenfield.  De asemenea compania a contractat credite de 25 de milioane de lei pentru derularea fazei a doua a Cartierului Salcâmilor.

Sus