Oferte locuri de munca top

Va fi lansata licitatia pentru un proiect rutier de peste 66 mil euro

UP DATE

A fost publicat în SEAP anunțul privind lansarea licitației pentru un proiect rutier cu o valoare estimată de peste 66 milioane euro.

Contractul pentru execuția lucrărilor la Varianta ocolitoare a Municipiului Beiuș, din județul Bihor are o valoarea estimată cuprinsă între 316.930.989 și 329.622.308 lei, fără TVA.

Constructorii interesați pot depune oferte până la data de 13 decembrie.

Durata de execuție a lucrărilor va fi de 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Lucrările cuprind trei pasaje supraterane și două viaducte de peste 700 de metri lungime fiecare și vor trebui finalizate până la sfârșitul anului 2023.

Proiectul tehnic face parte din documentație, iar dacă procedura de licitație se va derula fără probleme, lucrările ar trebui să înceapă în primăvara anului viitor.

Lungimea traseului este de 7,33 de kilometri. Șoseaua va avea două benzi de circulație, câte una pe sens, iar profilul transversal cuprinde următoarele caracterisitici: lățimea părții carosabile – 7 metri + supralărgiri, lățimea benzii de încadrare – 2 x 0,75 metri, lățimea acostamentului – 2 x1,70 metri.

Drumul traversează râul Crișul Negru și Drumul Comunal 231, apoi printr-o curbă la dreapta își continuă traseul paralel cu drumul național, ocolind pe la vest Beiușul. În continuare, traseul traversează o cale ferată și râul Crișul Negru, apoi printr-o curbă la dreapta merge aproximativ perpendicular pentru a reveni în DN76.

Finanțarea va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile prin Programul Operațional de Infrastructură Mare 2014 – 2020.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2021

Sus