Oferte locuri de munca top

Va fi construit un spital in Tecuci, cu peste 35 mil euro

A fost demarată de către Consiliul Județean Galați procedura de achiziție publică a contractului pentru construirea unui spital în Tecuci.

Valoarea totală a investiției este de peste 35 milioane de euro inclusiv TVA.

Este vorba despre o clădire cu aproape 10.000 de mp suprafață desfășurată și care avea minimum 105 paturi.

”Noua clădire va fi dotată și cu toată aparatura necesară. Vor fi saloane de câte două paturi, cu grup sanitar propriu, iar spațiile vor corespunde celor mai noi norme medicale. Mai mult, în noua clădire vom amenaja patru săli moderne pentru intervenții chirurgicale, iar pe acoperiș va fi construit un heliport pentru  elicopterul SMURD”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Noul corp al spitalului va fi legat de Corpul UPU existent, printr-un tunel de legătură.

În noua clădire a spitalului vor funcționa: Blocul Operator, Ortopedia, secția de Chirurgie Generală, secția ATI, secția de Medicină Internă, laboratoarele de Radiologie, Imagistică și Analize medicale, Camera de Gardă, compartimentul de Endoscopie, Farmacia, Unitatea de Transfuzii Sanguine și compartimentul de Sterilizare.

Contract de 95 mil euro cu numai doua oferte

Valoarea totală a investiției, inclusiv echipamentele medicale care vor fi achiziționate ulterior, este de 172,42 milioane de lei (TVA inclus).

Fondurile sunt asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Galați.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus