Oferte locuri de munca top

Utilizarea metodei de planificare „Linia de echilibru” pentru licitaţiile de drumuri şi autostrăzi

Cu siguranta ati participat la licitatii de drumuri.In toate caietele de sarcini, pentru o mai buna vizualizare a planificarii lucrarilor de executie, beneficiarul solicita – Simularea utilizarii metodei de planificare „Linia de echilibru”. Acest lucru inseamna practic reprezentarea activitatilor in diagrame timp-distanta cu toate elementele necesare pentru urmarirea cat mai exacta a evolutiei lucrarilor de executie (cu activitati si subactivitati si legaturile dintre ele) atat in ce priveste timpul cat si in modul cum se face gestiunea resurselor alocate (manopera si utilaje), costurilor si cashflow-ul, toate corelate dinamic si inteligent intre ele (programul general de executie corelat cu resursele, costurile si cash-flow-ul).

Toate aceste cerinte pot fi realizate in mod eficient folosind pentru planificarea proiectului aplicatia software TILOS 8. Activitatile reprezentate in TILOS 8 sunt obiecte inteligente cu informatii atasate (timpi, resurse, costuri), conectate intre ele, nu sunt linii simple cum sunt cele realizate in AutoCAD sau in Excel.

TILOS 8 este un produs software care genereaza diagrama timp – distanta (linia de echilibru), cu posibilitatea de a crea o imagine completa si detaliata a modului de desfasurare a lucrarilor de executie in cadrul unui proiect, precum si a resurselor implicate. Un astfel de proiect devine usor de urmarit si evaluat. Se poate concomitent obtine si graficul Gantt al activitatilor (este generat automat de program) in timp ce se lucreaza pe diagrama timp – distanta si de asemenea comunica bidirectional (importa si exporta date) cu alte solutii de project management bazate pe grafice Gantt (MS Project, Primavera, Excel, Asta Powerproject).

untitled

Spre deosebire de graficul Gantt, graficul timp-distanta este conectat cu locatia geografica de desfasurare a proiectului, respecta planul de situatie si ofera informatii privind distanta pe care se executa activitatile functie de specificatia tehnica a profilului transversal, tine cont de conditiile meteo in care se desfasoara si impactul pe care acestea il pot avea asupra randamentului cu care se lucreaza.

TILOS 8 este cel mai utilizat produs in realizarea diagramelor timp – distanta (line of balance) corelat cu histogramele de costuri si resurse, cashflow pentru drumuri, autostrazi, tuneluri, viaducte, retele de utilitati, practic pentru orice proiect linear cu activitati desfasurate de-a lungul unui traseu.

Datorita planificarii lucrarilor cu ajutorul TILOS, veti avea acoperita o cerinta dintr-un caiet de sarcini dar, cel mai important, aveti controlul real asupra costurilor interne, alocarilor de resurse, termenelor de predare. De asemenea, orice situatie neprevazuta se poate simula prin modificarea graficului pentru a ramane in termenul de predare si cel mai important, de a va conserva profitul.

Folosirea corecta a unei astfel de aplicatii poate face diferenta intre a castiga sau nu o licitatie. In acest sens CADexpert NET va asigura, pe langa comercilizarea produsului, tot ce aveti nevoie (consultanta si instruire) pentru a utiliza cat mai repede si mai eficient facilitatile aplicatiei TILOS 8.

Contactati-ne acum pentru a testa produsul sau a solicita o prezentare a facilitatilor produsului la sediul Dumneavoastra.

 

CONTACT:

Telefon: +40 311 050360;

e-mail: office@cadexpert.eu

http://www.cadexpert.eu

Sus