Oferte locuri de munca top

Unde veti merge pentru servicii de cadastru si carte funciara

Va fi mai puțină aglomerație pentru serviciile de cadastru și publicitate imobiliară întrucât va fi diminuat numărul primăriilor arondate birourilor de cadastru și carte funciară.

Noua listă cu oficiile de cadastru și publicitare imobiliară (fisier atașat) urmează să fie aprobată prin  ordin al directorului Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate, ce are în vedere organigrama oficiilor de cadastru la nivel național.

Modificările sunt necesare întrucât numărul de unități administrativ teritoriale arondate birourilor de cadastru și carte funciară a fost diminuat ca urmare a înființării de birouri de relații cu publicul la nivelul fiecărei circumscripții judecătorești.

Totodată, oficiile de cadastru și publicitate imobiliară din Iași, Constanța, Covasna, Mehedinți și Ilfov au solicitat Agenției desființarea unor birouri de cadastru și publicitate imobiliară și înființarea de birouri de relații cu publicul.

Printre altele, oficiile de cadastru și publicitare imobiliară coordonează şi controlează executarea lucrărilor de cadastru şi asigură înscrierea imobilelor în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară. De asemenea, acestea verifică executarea lucrărilor de topografie, geodezie şi cadastru la nivelul judeţelor pe care le administrează.

 

Descărcați aici Lista birourilor de cadastru și carte funciară

 

 

 

 

Citiți și:

A fost autorizat primul bloc cu 14 niveluri dintr-un ansamblu mare

Lupta pe tarife in piata serviciilor de proiectare structurala

Unda verde pentru construirea unui ansamblu cu 100 de apartamente

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/ sept 2019

Sus