Oferte locuri de munca top

Unde investesc fratii Paval profiturile din comertul cu materiale de constructii

Profiturile din comerțul cu materiale de construcții au fost investite de frații Pavăl, proprietarii Dedeman, în diverse afaceri. Pentru ei anul 2018 a fost unul de mari achiziții.

După ce au cumpărat clădirea de birouri The Bridge dezvoltată în București de Forte Parters, acum au preluat aproape un sfert din acțiunile Alro Slatina, unul dintre cei mai mari producători și procesatori de aluminiu integrați pe veriticală din Europa. În plus, Dedeman a ajuns la o deținere de circa 42% din acțiunile producătorului de cărămizi Cemacon.

În cadrul unei oferte de vânzare de tip plasament privat accelerat, firma Paval Holding SRL, înființată în toamna acestui an de frații Pavăl, a achziționat 23,16% din acțiunile Alro Slatina.

Acționari ai Alro Slatina, firmele Vimetco și Conef SA  au derulat o ofertă de vânzare a unui pachet de 33,77% din acțiunile Alro.  În urma operațiunii, Vimetco va deține în continuare circa 54,19% din capitalul social al Alro, iar Conef  își va disponibiliza întreg pachetul deținut.    

 

 

 

 

 

 Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus