Oferte locuri de munca top

Unde gasiti toate oportunitatile de finantare UE

Un punct unic de acces care integrează informații privind fonduri din mai multe surse de finanțare (programele naționale, operaționale, comunitare etc.) este disponibil sub forma unei platforme online (https://oportunitati-ue.gov.ro/).

Aceasta este atât interfața între mediul instituțional și beneficiari, cât și un instrument pentru identificarea de parteneri. De asemenea, include exemple de bune practici în accesarea finanțărilor disponibile.

Prin intermediul acestei platforme se face o punte de legătură și de contact permanent cu potențialii beneficiari ai surselor de finanțare comunitare, direcționându-i către Punctele Naționale de Contact/Punctele Focale, Agențiile Naționale responsabile, AM-urile aferente domeniului de interes sau Direcțiile Generale ale Comisiei Europene și/sau Agențiile Executive responsabile, în cazul în care programul de interes nu are un PNC/PF în România, susțin reprezentanții Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Platforma integrează informații pentru toți potențialii beneficiari, atât din mediul privat, cât și public, precum și din mediul academic și de cercetare.

Demersul a fost considerat necesar pentru a eficientiza modul în care se derulează accesarea surselor de finanțare europeană, integrând toate informațiile într-un singur loc, în mod transparent și cu o interfață ușor de utilizat.

Platforma realizează în premieră și conectarea utilizatorului atât cu Portalul Comisiei Europene Funding & tender opportunities, cât și cu site-urile oficiale ale instituțiilor care gestionează fonduri europene și fonduri de la bugetul de stat.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

Sus