Oferte locuri de munca top

Un stadion nou la Targoviste, in planul autoritatilor

Proiectul de construire în Târgoviște a unui stadion a fost susținut în fața Comisiei Tehnico-Economice din cadrul Ministerului Dezvoltării, de către Corneliu Ștefan președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Edilii vor un stadion cu 12.016 locuri, peste 400 de locuri de parcare, dar și cu spații comerciale, ”așa cum există pe majoritatea arenelor sportive moderne”.

Administrația județului va contribui cu peste 15 milioane de lei la realizarea acestui proiect.

Noua construcție ar urma să fie un complex sportiv regional, care să poată găzdui o multitudine de evenimente sportive, pe lângă cele fotbalistice.

Stadionul va avea și surse de energie alternativă, propun autoritățile județene.

Valoarea totală a investiției a fost estimată la aproximativ 250 milioane de lei.

Până în primăvara anului viitor ar urma să fie finalizate lucrările de reabilitare și reconstrucție a stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște. Aceasta este o investiție de vreo 10 milioane de euro, susținută de Primăria Târgoviște, potrivit primarului Cristian Stan.

Luna aceasta se lucrează în continuare la tribuna veche. În plus, au fost comandate tabelele de marcaj și scaunele pentru tribuna care se reabilitează, iar în perioada imediat următoare, vor ajunge în șantier și primele gradene noi.

Arena de la Târgoviște va dispune de două tribune cu 8257 de locuri. Tribuna 1 va fi complet acoperită. Parcarea se va construi pe vechiul teren de antrenament şi va avea 250 locuri.

Peste 3 ha, pentru edificarea unui ansamblu mixt

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2021

Sus