Oferte locuri de munca top

Un spital judetean cere fonduri europene pentru extindere

Pentru atragerea de fonduri nerambursabile, prin POR 2014 – 2020, Axa prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii sanitare şi sociale, Consiliul Județean Dâmbovița a depus, ieri, la ADR Sud Muntenia, proiectul „Extinderea și dotarea ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște”.

Proiectul propune realizarea unei construcții noi, care o va extinde pe cea existentă, în partea de nord a spitalului, pe aliniamentul corpului Reumatologie, clădire ce va avea demisol, parter şi 2 etaje.

La demisol vor fi amplasate vestiarele personalului și centrala termică. Parterul va găzdui o sală de așteptare, cu o capacitate de 40 de persoane, un punct de recoltare, cabinetele de ortopedie, oftalmologie și cardiologie și săli de tratament. Cabinetul de cardiologie este prevăzut cu o sală EcoDoppler și testare la efort, precum și cu un cabinet de explorări funcționale non-invazive (EKG, EEG).

Etajul 1 va cuprinde două secții, oncologie și diabet și boli de nutriție, separate prin două zone de așteptare. La etajul 2, va fi situat cabinetul de urologie, cu sala de tratament aferentă și zona de explorări funcționale minim invazive (gastroscopie, endoscopie – colonoscopie și terapia durerii).

Suprafața desfășurată propusă este de 1.700 mp.

Valoarea totală a proiectului este de 10.842.794 lei, cu TVA, iar durata estimată de execuție este de 26 de luni.

Citiți și:

Amplu proiect imobiliar, mai aproape de start in nordul Capitalei

Blocuri cu până la 11 niveluri vor fi construite pe 2 ha

Peste 21 mil euro pentru reabilitarea a 43 km drum judetean

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

Sus