Oferte locuri de munca top

Un singur ofertant pentru autostrada Boita – Cornetu

Ca urmare a finalizării procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a ales ofertantul în urma procedurii de atribuire a contractului pentru proiectarea și execuția secțiunii 2 a Autostrăzii Sibiu – Pitesti, Boița – Cornetu.

Durata de proiectare și executie a acestei secțiuni este de 68 luni, din care 18 luni durata de proiectare și 50 de luni durata de execuție lucrări.

Ofertantul desemnat câștigător este asocierea Mapa Insaat Ve Ticaret A.S. – Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret A.S., cu preţul de 4.250.006.315 lei fără TVA.

Sursa de finanțare este prin fonduri europene nerambursabile.

Durata de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

Luând în considerare faptul că a fost o singură oferta depusă, nu vor exista contestații și, după parcurgerea procesului de avizare internă, contractul va fi semnat la începutul anului 2022, după cum a declarat secretarul de stat Ionel Scrioșteanu.

Traseul are o lungime de 31.33 km.

Această secțiune conține următoarele lucrări principalele:

* 49 de poduri și viaducte

* 7 Tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 m și 1590 m

* Ecoduct în zona localității Lazaret

Semnarea contractului de achiziție publică între asociere și CNAIR va fi posibilă după finalizarea procesului de avizare a acestuia.

Autostrada Sibiu – Pitești va avea o lungime de 122 de km, este împărțită în 5 secțiuni, va lega Centrul și Vestul României de rețeaua europeană de autostrăzi, fiind o parte importantă a Coridorului 4 Pan-European.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus