Oferte locuri de munca top

Un parc galatean va fi modernizat cu peste 2,5 mil euro

A fost atribuit contractul pentru modernizarea Parcului de la Turnul TV din municipiul Galați. Aici va fi montată și o roată panoramică de 36 de metri înălțime.

Valoarea contractului este de peste 2,5 milioane de euro (12.837.400 lei fără TVA)

Pentru obiectivul „Reabilitare Parc Turn TV”, oferta declarată câștigătoare în urma licitației publice a fost cea depusă de Asocierea Rovis Lider SRL – Tancrad SRL – ATU Consulting SRL.

Termenul prevăzut pentru proiectare este de trei luni de la data încheierii contractului, iar termenul pentru execuția a lucrărilor este de 12 luni de la data predării amplasamentului, sursa de finanțare fiind bugetul local.

Prin proiect s-a prevăzut reconfigurarea în totalitate a aleilor pietonale; reamenajarea spațiilor verzi, cu sistem automatizat de irigații; reabilitarea împrejmuirii; modernizarea locurilor de joacă pentru copii, pe categorii de vârstă; amenajarea de locuri de odihnă, recreere și socializare; înlocuirea mobilierului urban (bănci, coșuri de gunoi, jardiniere, rastele bicicliști, cișmele, mese șah/table etc.); instalarea de echipamente specifice pentru terenul multisport, echipamente fitness și pentru locurile de joacă; amenajare pistă pentru bicicliști; realizarea unui luciu de apă cu pasarelă pietonală; amenajare fântână arteziană cu jeturi de apă la nivelul pavimentului; realizare rețea de apă și canalizare; modernizarea sistemului de iluminat pentru asigurarea iluminatului exterior, ambiental și arhitectural; montarea unui sistem de supraveghere video; amenajarea unui teren pentru sport si fitness; montarea unei roți panoramice cu o înălțime de 36 de metri.

Un parc fotovoltaic va fi construit cu peste 68 mil euro

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus