Oferte locuri de munca top

Un nou şef pentru România la P3

Cora Stolz

Cora Stolz, Country Head România

Dezvoltatorul și managerul de proprietăți de logistică în Europa, P3, a numit-o pe Cora Stolz în poziţia de Country Head România. Poziţia a fost creată special pentru coordonarea expansiunii companiei în ţara noastră.

Peter Bečár, Managing Director CEE al P3, a declarat: “Cora aduce cu ea o bogată experiență în managementul și dezvoltarea afacerilor în România, unde P3 este prezentă de patru ani. Ea va conduce procesul de integrare a noii achiziții în cadrul portofoliului P3, va extinde activitățile noastre în România prin noi dezvoltări și achiziții, și va crește echipa P3 într-o piață cu un imens potențial, datorită creșterii importanței pe care o are România în Europa din punct de vedere al activităților de supply chain.”

Cora Stolz s-a alăturat P3 după ce a ocupat poziția de Director al Centrului  Comercial – Ploiești Shopping City. Anterior, aceasta a ocupat funcții de senior executive și de management pentru grupuri internaționale de retail și IT din România.

P3 a încheiat cu CA Immo în octombrie 2014 contractul pentru achiziția Europolis Park Bucharest în suprafaţa de 215.000 m2, situat la ieșirea din București. Parcul include 40 de hectare de teren pentru noi dezvoltări. Achiziţia va fi finalizată în primul trimestru din 2015, parcul va fi redenumit P3 Bucharest.

Portofoliul P3 cuprinde 115 centre de distribuţie, totalizând 2,4 milioane de mp de spații în opt tări şi terenuri care permit dezvoltarea a peste 780,000 mp de spaţii pentru depozitare în Europa.

Sus