Oferte locuri de munca top

Un nou parc industrial va fi construit la Braşov

Foto: www.bizbrasov.ro

Foto: www.bizbrasov.ro

Lucrările pentru construcţia unui nou parc industrial vor demara, cel mai probabil, în toamna acestui an. Suma necesară investiţiei nu a fost încă făcută publică.

Kronospan România este beneficiarul viitorului parc din Braşov.

„Noi avem în zona fabricii 100 de hectare de teren, din care folosim momentan 40. Pe restul de 60 intenționăm să facem un parc industrial pentru companii din domeniul lemnului. De asemenea, intenționăm să investim și în zona școlarizării, deoarece se găsesc tot mai greu oameni pregătiți în acest domeniu”, a declarat Oana Bodea, directorul general al companiei Kronospan, citată de bizbrasov.ro

„Vrem să aducem firme care să facă din OSB, plăcile pe care noi le producem la Brașov, grinzi, case, mobilă etc”, a mai precizat Oana Bodea.

Fabrica de la Brașov are 200 de angajați, iar numărul acestora va rămâne constant în acest an. Kronospan a raportat anul trecuto creștere a afacerilor cu 15%, până la aproximativ 120 de milioane de euro.

Oana Bodea mai a spus că societatea Kronospan România are pierderi din cauza infrastructurii rutiere și feroviare deficitare.

„Noi livrăm în Constanța, unde avem depozitul, iar trenurile ajung destul de greu. De asemenea, camioanele noastre fac mai mult pe drumul până la graniță decât de la granița cu Ungaria până în Franța, la clientul final”, a explicat aceasta.

 

TopJobs –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus