Oferte locuri de munca top

Un nou parc industrial in judetul Bihor

Proiectul unui nou parc industrial se află în faza premergătoare Studiului de Fezabilitate. Acest parc care ar urma să fie construit în municipiul Marghita și ar fi al patrulea proiect de acest fel în județul Bihor.

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a declarat: „După ce am finalizat documentațiile tehnice pentru trei parcuri industriale în județul Bihor, în Ștei, Beiuș și Aleșd, în următoarele trei luni vom realiza studiul de fezabilitate pentru parcul industrial din Marghita”.

Pe baza unei propuneri de parcelare realizată de Agenția de Dezvoltare Locală Oradea, s-a trecut la proiectarea rețelelor de apă și canalizare, gaz și electricitate, precum și a drumurilor de acces.

”După realizarea studiului de fezabilitate și obținerii statutului de parc, în toamnă vom trece la contractarea realizării proiectului tehnic și a realizării lucrărilor de investiții.

Nou magazin retail, langa Bucuresti

Ne propunem ca din vara anului viitor să concesionăm terenuri pentru posibilii investitori”, a mai spus Ilie Bolojan.

Amplasamentul pentru acest proiect se află pe un teren de peste 11 ha, situat la intrarea în Marghita dinspre Petreu, pe dreapta drumului județean. Aici urmează să fie dezvoltat în următorii 2 ani parcul industrial.

Terenul a fost pus gratuit la dispoziția Consiliului Județean Bihor de Primăria Municipiului Marghita, în baza parteneriatului încheiat anul trecut.

Existența unor amplasamente ieftine, în nordul județului Bihor, bine poziționate față de zonele mai populate și față de rețeaua de drumuri, va crea condițiile pentru atragerea unor noi companii în zonă și pentru slujbe mai bune, consideră autoriățile locale.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus