Oferte locuri de munca top

Un nou bloc operator la spitalul din Bistriţa

Spitalul Baneasa_2Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa a lansat procedura de achiziţie publică pentru construirea a încă două etaje în clădirea existentă, incintă în care va funcţiona un nou bloc operator şi vor fi amenajate mai multe cabinete medicale.

Se vor executa lucrări de amenajare, compartimentare specifică, realizarea de instalaţii de climatizare, ventilare a încăperilor, dotarea cu instalaţii moderne, performante, de acces, înregistrare şi supraveghere, dotarea cu instalaţii de alarmare şi stingerea incendiilor, instalaţii de telefonie şi internet, instalaţii gaze medicale, dotare cu echipament tehnologic şi aparatură medicală specifică blocurilor operatorii. Astfel clădirea cu un regim de înălţime P+2 va fi transformată într-o clădire cu regim de înălţime P+4.

Bugetul proiectului a fost stabilit la peste 21 de milioane de lei, banii provenind din fonduri bugetare, potrivit anunţului publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice.

Constructorii interesaţi pot depune ofertele de participare până cel târziu pe 23 octombrie, ofertele fiind evaluate pe baza criteriului preţul cel mai scăzut.

Sus