Oferte locuri de munca top

Un nou Aqua Park este in pregatire

Locuitorii unui județ din țară ar urma să aibă parte de noi spații pentru petrecerea timpului liber, și anume un Aqua Park, investiție a cărei valoarea totală a fost estimată la de peste 39 de milioane de euro.

A fost aprobat recent studiul de fezabilitate al proiectului privind realizarea primului AquaPark din județul Maramureș, în zona Baia Sprie

”Pregătim cererile de finanțare, iar în luna august vom depune proiectul pentru finanțare prin Programul Operațional Regional”, a spus Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

Complexul de agrement Aquapark din Maramureș are prevăzută o capacitate totală de 3.000 de persoane – 2.000 de persoane la exterior și 1.000 de persoane la interior, urmând să fie amenajat pe o suprafață de 130.000 mp.

Zona de agrement exterioară va fi dotată cu trei bazine exterioare (piscină de relaxare, piscină cu valuri), bazin pentru ansamblu tobogane, spații comerciale, terenuri sport, terase exterioare și spații verzi.

De asemenea, vor fi realizate 556 de locuri de parcare pentru autoturisme și alte 10 locuri de parcare pentru autobuze.

Proiect cu circa 24,5 mii mp sc, in autorizare

Corpul principal al AquaPpark-ului va cuprinde piscină interioară cu zonă hidromasaj, bazin interior de înot, piscină de tip „Baby Pool”, destinată utilizării copiilor cu vârste de 1-7 ani, piscină pentru ansamblu tobogane de interior, piscină interioară exclusiv adulți, zonă wellness saună, hammam, bazine apă sărată, zonă restaurant și zonă de vestiar cu depozitare, 94 cabine de schimb și 1.010 dulapuri cu sistem de închidere individual.

Durata de realizare a proiectului este de trei ani.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus