Oferte locuri de munca top

Un nou apel de proiecte pentru infrastructura de transport aerian

4676723312_93f4bcc191_oPână cel târziu pe 31 iulie pot depune proiecte finanţate prin POS Transport 2007-2013, beneficiarii eligibili în cadrul domeniului 2.4 – „Modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii de transport aerian”, informează AM-POST.

Condiţiile de eligibilitate aferente beneficiarilor şi proiectelor sunt evidenţiate la capitolul II din Ghidul Solicitantului pentru Domeniul Major de Intervenție (DMI) 2.4 – Modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii de transport aerian, care a intrat în vigoare la data publicării pe pagina de internet www.ampost.ro, respectiv 23 iunie 2015.

Documentul poate fi consultat la secțiunea Conținut POST/DMI 2.4 – Modernizarea şi dezvoltarea infrastructurii de transport aerian.

Aplicaţiile vor fi evaluate în ordinea înregistrării lor iar contractarea se va realiza în ordinea finalizării procedurilor de evaluare.

Cererea de proiecte a fost posibilă prin modificarea Documentului Cadru de Implementare a POST aprobată de Ministrul Fondurilor europene la sfârşitul lunii iunie, mai precizează reprezentanţii Autorităţii de Management.

Sus