Oferte locuri de munca top

Un mare dezvoltator imprumuta 20 mil euro ca sa finalizeze un proiect

O finanțare de 20 de milioane de euro a fost contractată de la Banca Transilvania de către dezvoltatorul One United Properties.

Cu fondurile din acest credit bancar, dezvoltatorul și-a propus să finalizeze lucrările la ansamblul imobiliar pe care îl construiește în sectorul 5 din București, pe strada Sergent Nuțu Ion nr 44.

Finanțarea a fost contractată pe o perioadă de până la 42 de luni și reprezintă un credit de investiții pentru finalizarea dezvoltării componentei rezidențiale din sectorul 5, aflată în prezent în stadiu avansat de construcție. Acest proiect are termen de finalizare în anul 2023, iar dezvoltatorul spune că peste 90% din apartamente sunt deja precontractate de clienți.

Dezvoltatorul a demarat pe locul fostei platforme Ventilatorul un plan de regenerare urbană din București, pe o suprafață de 5,8 hectare.

Proiectul reprezintă o dezvoltare cu funcțiuni mixte, ce propune atât spații de birouri moderne, cât și zone comerciale și de agrement și unități locative.

Componenta rezidențială prevede 868 de apartamente, dispuse pe parter plus 11 etaje.

Nou ansamblu rezidential, pregatit de o firma de constructii

Clădirile vor avea trei niveluri de parcări subterane, spații comerciale la parter, apartamente cu grădină la etajul al doilea și penthouse-uri la etajele superioare.

Acest proiect reprezintă prima etapă a unei dezvoltări urbane mai ample, care se va întinde pe mai bine de 10 ha de teren (pe locul fostelor platforme industriale Ventilatorul și TitanMar).

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus