Oferte locuri de munca top

Un mare dezvoltator a ales constructorul pentru un ansamblu rezidential

A fost ales constructorul pentru un ansamblu de locuințe colective ce va avea un regim de înălțime de la 8 până la 11 etaje.

Obiectul contractului de antrepriză lucrări, semnat ieri, îl reprezintă executarea tuturor lucrărilor de construcții, instalații și montaj de echipamente și utilaje necesare, în vederea finalizării și livrării „la cheie” a Ansamblului de locuinte colective LOT 1A : blocuri tip XA – P + 11E + Etaj Tehnic; tip XB – P + 8E + Etaj Tehnic; tip M1 – P + 11E + Etaj Tehnic. Acestea vor fi amplasate în municipiul Constanța.

Contractul de antrepriză generală a fost semnat de dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor SA și societatea Premium Invest Concept SRL.

Înființată în vara acestui an, Premium Invest Concept SRL din Constanța are ca activitate principală Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.

Societatea este deținută de Mihai Gabriel-Iulian din Constanța.

Valoarea contractului semnat ieri este de 9.501.620 euro plus TVA.

Prețul contractului devine scadent în etape, în funcție de lucrările efectiv executate de antreprenor conform graficul de eșalonare a plaților asumat de părți.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2020

 

2 Comentarii

  1. Radu said:

    Bravo. Ati ales una dintre cele mai serioase firme de constructii din tara. Chiar daca firma este noua, Managerul General este unul dintre cei mai buni manageri din tara. FELICITARI.

  2. Liviu said:

    INTRADEVAR RADU, SANTIERUL DE LA IMPACT DIN CONSTANTA ARATA EXTRAORDINAR DE BINE. MANAGERUL DE LA PREMIUM INVEST CONCEPT ESTE FOARTE BUN. FELICITARI! IMPACTUL A ALES CE TREBUIA. ESTE CEL MAI FRUMOS SANTIER DIN CONSTANTA. IN CALITATE DE CLIENT AL IMPACT SPER CA S. C. PREMIUM INVEST CONCEPT S. R. L. SA CONSTRUIASCA TOATE APARTAMENTELE.

Sus