Oferte locuri de munca top

Un mare constructor, cu peste 300 de angajati, a iesit din insolventa

O mare companie de construcții românească, cu peste 300 de anagajați, a ieșit din insolvență.

Administratorul judiciar, desemnat de instanță să administreze procedura insolvenţei a  solicitat prin raportul final să se dispună închiderea procedurii, ca urmare a faptului că obligaţiile asumate prin planul de reorganizare au fost îndeplinite.

Astfel, Tribunalul Galați a admis cererea administratorului judiciar și a decis închiderea procedurii de insolvență pentru Bunmet Engineering SRL din Tecuci, județul Galați, deținută de Iulian-Ştefan Ţocu.

În anul 2022 compania a realizat o cifră de afaceri de circa 129,15 milioane lei, în creștere cu 69% față de anul precedent.

Numărul mediu de angajați a fost de 312, în creștere cu 9% față de anul anterior.

Având activitate în construcții civile și industriale, instalații electrice, termice și sanitare, amenajări interioare, confecții structuri metalice, societatea Bunmet Engineering SRL din Tecuci județul Galați a depus în ianuarie 2020 la Tribunalul Galați cererea de insolvență.

Potrivit legii insolvenței, debitorul aflat în stare de insolvență este obligat să adreseze tribunalului o cerere pentru a fi supus dispozițiilor acestei legi, în termen de maximum 30 de zile de la apariția stării de insolvență.

Societatea Bunmet Engineering a realizat cifre de afaceri în creștere în anii 2016 – 2018 și, de asemenea, creșteri ale numărului de angajați.

Astfel în anul 2018 a realizat o cifră netă de afaceri de peste 107,63 milioane lei, mai mare cu peste 30% față de cea din anul anterior.

În plus, în 2018 a avut un număr mediu de angajați de 421 persoane, mai mulți cu peste 57% față de anul 2017.

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2024

Sus