Oferte locuri de munca top

Un drumar cu peste 200 de angajati, in insolventa

Cu o creștere de peste șase ori a profitului net în anul trecut, o firmă de construcții și-a cerut acum insolvența.

Tribunalul i-a admis cererea și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei faţă de societatea care ajunsese la un număr mediu de peste 200 de angajați anul trecut.

Astfel, firma prahoveană Rifania Drumconstruct SRL cu obiect de activitate ”lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor” a intrat în insolvență.

Firma a câștigat anul acesta 5 proceduri de achiziție publică, iar anul trecut 19 contracte pentru execuția de proiecte de investiții publice, potrivit datelor din SEAP.

Anul trecut a realizat o cifră netă de afaceri de peste 36,7 milioane lei, mai mult decât dublă față de cea din anul 2019.

Profitul net din anul trecut a fost de peste 4,8 milioane lei, mai mare de peste 6,5 ori decât cel din anul anterior.

Numărul mediu al angajaților a fost anul trecut 207, în creștere față de cel din anul 2019 când a fost de 122.

Creditorii care au cerut insolvența firmei de construcții sunt UAT Comuna Bărcăneşti și Ravenol Lubricants SRL.

Continua evaluarea ofertelor pentru un contract din Centura Bucuresti Nord

Tribunalul Prahova a desemnat administrator judiciar provizoriu pe Extrem Insolv IPURL.

Termenul pentru depunerea de către administratorul judiciar a raportului prin care să propună fie intrarea în procedura simplificată, fie continuarea perioadei de observaţie din procedura generală este 12.07.2021.

Termenul pentru depunerea raportului asupra cauzelor şi împrejurărilor care au dus la apariţia insolvenţei debitorului, cu menţionarea persoanelor cărora le-ar fi imputabilă, este 30 iulie 2021.

Administratorul judiciar va face notificările legale, urmând a fixa următoarele termene:

 1. a) termenul-limită de depunere de către creditori a opoziţiilor la sentinţa de deschidere a procedurii, pronunţată ca urmare a cererii formulate de debitor, la 10 zile de la primirea notificării şi termen de soluţionare a opoziţiilor, care nu va depăşi 10 zile de la data expirării termenului de depunere a acestora;
 2. b) termenul-limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţelor asupra averii debitorului, la 6 august 2021;
 3. c) termenul de verificare a creanţelor, de întocmire şi publicare în BPI a tabelului preliminar de creanţe, la 26.08.2021;
 4. d) termenul de definitivare a tabelului creanţelor, la 17 septembrie 2021.
 5. e) 31 august 2021 data primei şedinţe a adunării creditorilor, ora şi locul urmând a fi stabilită de administratorul judiciar desemnat.

Tribunalul a fixat termenul de judecată la 24 septembire 2021 şi a pus în vedere administratorului judiciar să întocmească raport lunar cuprinzând descrierea modului în care şi-a îndeplinit atribuţiile.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2021

3 Comentarii

 1. Daniela said:

  Si muncitorii care nu si au luat salariile de atata timp ce trebuie sa faca pentru as primi banii!?

 2. Anonim said:

  Firma neserioasa nu plătește salariile am de luat salariul pe două luni de anul trecut și nici în ziua de azi nu i-am văzut

 3. Anonim said:

  Mai avem vreo sansa sa primim banii datorati din 2021? (salariu pe 4 luni!!!
  Nici nu mai raspund la telefon, dupa ce si-au vazut documentele la cartile tehnice intocmite.
  Oameni fara cuvant!

Sus