Oferte locuri de munca top

Un distribuitor preia un producator de tevi

Tranzacția prin care distribuitorul de țevi Wintertub SRL preia producătorul de țevi Palplast S.A a fost autorizată de către Consiliul Concurenței.

Elementul comun al celor două companii este Marius Ciprian Smărăndăchescu. Aceste este unul dintre administratorii Palplast și proprietar a jumătate din Wintertub.

Palplast S.A. Sibiu produce de țevi și fitinguri PEID, dar comercializează și alte tipuri de produse, cum ar fi: fitinguri PEID injectate, de compresiune și electro-fuziune, țevi PVC și țevi corugate PEID, produse din fontă, cămine de apometru, cămine de vizitare etc.

Are 26 de ani vechime și este deținută de KMG International N.V. Olanda și Rominserv SRL. Unul dintre cei trei administratori ai Palplast este dl Smărăndăchescu.

Societatea a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 42,6 milioane lei și un profit de peste 5,33 milioane lei cu un număr mediu de 34 de angajați.

Wintertub SRL a fost înființată anul acesta și este deținută în mod egal de Marius Ciprian Smărăndăchescu și Winter Com SRL.

Hale industriale, cu peste 3 mii mp, in autorizare

Firma Winter Com SRL Bistrița Năsăud este distribuitor de țevi și fitinguri din polietilenă de înaltă densitate (PEID), țevi și fitinguri din policlorură de vinil (PVC), armături, hidranți, capace de canalizare și alte materiale pentru instalații în construcții.

Societatea este deținută în ponderi egale de Gabriel Constantin Județ și de Ovidiu Valeriu Lumperdean.

Înființată în anul 1995 Winter Com SRL a realizat anul trecut o cifră de afaceri de circa 55,7 milioane lei și un profit de 5,17 milioane lei cu un număr mediu de 60 de angajați.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiune de prleuare nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus