Oferte locuri de munca top

Un dezvoltator imprumuta 35 mil euro pentru finalizarea unui complex rezidential

Un mare dezvoltator imobilair a contractat un credit în sumă maximă de aproape 35 milioane de euro, împreună cu o facilitate de TVA în sumă maximă de 6 milioane de euro pentru finalizarea unui complex rezidențial din portofoliul acestuia.

Contractul de credit a fost semnat de OTP Bank Nyrt și OTP Bank România SA cu Impact Developer & Contractor SA.

Aceste facilitați de credit vor fi folosite pentru finalizarea a 732 de apartamente, dintre care 42% sunt deja contractate, din cea de-a patra fază de dezvoltare a ansamblului Greenfield Băneasa din București.

Facilitatea de credit se va rambursa, potrivit prevederilor contractuale, cu data scadentă maximă la 31 martie 2025.

Până la finalul anului, Impact urmează să finalizeze Greenfield Plaza, parte a centrului comunitar din ansamblul Greenfield Băneasa. Aceasta va cuprinde zona comercială cu magazine de proximitate, zona de servicii, precum și o zona pentru activități sportive și de relaxare cu sala de fitness, teren de squash, piscină semiolimpica interioară, piscină interioară pentru copii, piscină exterioară, zona de hidroterapie, saună umedă și saună cu infraroșu.

Doua blocuri cu regim mare de inaltime vor fi edificate in provincie

Impact continuă lucrările la ansamblul Boreal Plus din Constanța, unde urmează să livreze peste 200 de apartamente până la finalul anului.

De asemenea, Impact vizează în perioada următoare, imediat după obținerea autorizației de construire, începerea lucrărilor la ansamblul Greenfield Copou din Iași, ce va cuprinde 1.062 apartamente. Complexul va beneficia de grădiniță și after-school, club de sport și relaxare cu piscină interioară și exterioară, spații comerciale și 15.000 de metri pătrați de spații verzi.

Planurile societății includ și inițierea unei dezvoltări de tip mixed-use unice, adresată segmentului up-scale, în zona Barbu Văcărescu din București, vizavi de parcul Verdi. Proiectul cuprinde zona rezidențială, hotel de cinci stele, galerie comercială și wellness club.

Sus