Oferte locuri de munca top

Un dezvoltator imprumuta 20 mil euro pentru finantarea noilor proiecte

Un important dezvoltator imobiliar a semnat un contract de credit tip capital de lucru cu o valoare de 20 milioane euro (echivalentul a aproape 99 milioane de lei) pentru consolidarea capacității de finanțare a noilor proiecte pe care compania le are în dezvoltare atât în București, cât și în țară. Data scadentă a facilității este 8 iunie 2029.

Mai exact, contractul de credit a fost semnat între Impact Developer & Contractor SA și Alpha Bank SA.

La finele anului trecut dezvoltatorul Impact avea împrumuturi bancare și obligațiuni de peste 337 mil. lei, în creștere cu 32% față de cele peste 255,8 mil. lei de la finele anului anterior.

În acest moment Impact SA continuă dezvoltarea ansamblului Greenfield Băneasa din București, dar și a ansamblului Boreal Plus din Constanța, unde urmează să livreze peste 200 de apartamente până la finalul anului.

Viitoare galerie comerciala, cu peste 7,5 mii mp sc

Până la finalul anului compania urmează să finalizeze Greenfield Plaza, parte a centrului comunitar din ansamblul Greenfield Băneasa ce va cuprinde zona comercială cu magazine de proximitate, zona de servicii, precum și o zona pentru activități sportive și de relaxare cu sala de fitness, teren de  squash, piscină semiolimpică interioară, piscină interioară pentru copii, piscină exterioară, zona de hidroterapie, saună umedă și saună cu infraroșu.

Peste 2 mii mp de spatii de servicii, in pregatire in provincie

De asemenea, compania vizează în perioada următoare, imediat după obținerea autorizației de construire, demararea lucrărilor la ansamblul Greenfield Copou din Iași, ce va cuprinde 1.062 apartamente. Complexul va beneficia de grădiniță și after-school, club de sport și relaxare cu piscină interioară și exterioară, spații comerciale și 15.000 mp de spații verzi.

Anul acesta, planurile companiei includ și demararea unei dezvoltări de tip mixed-use unice, adresate segmentului upscale, în zona Barbu Văcărescu din București, vizavi de parcul Verdi. Proiectul cuprinde apartamente premium, hotel de cinci stele, galerie comercială și wellness club.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2022

Sus