Oferte locuri de munca top

Un dezvoltator imobiliar a imprumutat peste 4 mil euro pentru a-si continua proiectele

O importantă companie de dezvoltări imobiliare a semnat recent un contract de credit pentru asigurarea capitalului de lucru, implementarea strategiei și continuarea dezvoltărilor sustenabile. Împrumutul, în valoare de 4,25 milioane de euro (echivalentul a aproximativ 21 milioane de lei) a fost contractat de Impact Developer & Contractor SA prin Garanti Bank. Societatea Bergamot Developments SRL, deținută de Impact Developer & Contractor și dezvoltatorul proiectului Luxuria Domenii Residence, are calitatea de garant ipotecar.

Contractul are scadența finală la data de 15 iunie 2024.

La finalul lunii octombrie a acestui an, societatea Impact SA a mai împrumutat 4 milioane de euro pentru refinanțarea investițiilor ce urmează să fie realizate pe cele 73,5 hectare de teren pe care compania le deține în București, Constanța și Iași, unde va dezvolta, în următorii șase ani, proiectele Greenfield Băneasa (faze noi), Boreal Plus, Greenfield Copou, Luxuria City Center și Greenfield West.

Noile proiecte rezidențiale vor fi construite pe suprafețe mari de teren, cu vecinătăți verzi, construite la standarde nZEB și BREEAM Excellent, folosind principii sustenabile și tehnologii durabile, respectiv utilizând surse alternative de energie, soluții ”smart city”, soluții de mobilitate electrică.

Până la finalul anului, Impact va suplimenta numărul de unități aflate în dezvoltare până la 2.500, construind astfel bazele pentru implementarea strategiei de dezvoltare pe șase ani.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus