Oferte locuri de munca top

Un ansamblu cu 522 de apartamente risca sa ramana fara autorizatie de construire

Un mare ansamblu rezidențial ar putea să rămână fără autorizația de construire pe care a primit-o în vara anului trecut.

Primăria Muncipiului București și Primarul General au cerut în instanță anularea autorizației, pârâți fiind atât dezvoltatorul imobiliar, cât și Primăria Sectorului 2 care a emis respectiva autorizație.

Primul termen pentru judecarea acestei solicitări a fost stabilit de Tribunalul București pentru data de 17 mai.

Autorizația a fost emisă pentru societatea Excelsior Construct & Development SRL, deținută de dezvoltatorul Petre Niculae, care a construit mai multe ansambluri rezidențiale în sectorul 6.

Proiectul, a cărui autorizație este contestată de către Primăria municipiului București,  prevede realizarea unui ansamblu rezidențial cu o suprafață desfășurată de peste 35 mii mp și un regim maxim de înălțime 2 Subsoluri + Parter + 9 Etaje +10-11 Etaje retrase + Etaj tehnic.

Acest ansamblu ar urma să fie edificat pe şoseaua Electronicii nr. 31, Sectorul 2, pe terenul de 10.124 mp ce a aparținut firmei Pal Group SRL.

Documentația proiectului prevedea realizarea a 522 de unităţi locative. Cele două niveluri subterane urmau să adăpostească locuri de parcare, spaţii tehnice şi adăposturi ALA.

De asemenea, proiectul prevedea asigurarea a 540 locuri de parcare, din care 176 locuri la parter şi 364 locuri la subsol.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2024

Revista Arena Constructiilor martie 2024

Sus