Oferte locuri de munca top

Ultimele lucrări la Autostrada Câmpia Turzii – Gilău vor fi contractate

2006__Km20LHSCNADNR contractează lucrările de finalizare a secţiunii Câmpia Turzii – Gilău din autostrada Braşov- Oradea. Contractul cuprinde atât partea de proiectare cât şi de execuţie, iar valoarea minimă a lucrărilor  a fost estimată la suma de 76,92 milioane lei fără TVA.

Executantul iniţial al secţiunii Câmpia Turzii – Gilău a fost compania Bechtel care a finalizat 97% din lucrări înainte de rezilierea contractului în mai 2013.

Secţiunea are o lungime de cca. 52,5 km. Traseul autostrăzii începe la intersecţia cu DN 15, între Luna şi Câmpia Turzii unde a fost prevăzut un nod rutier şi se continuă la sud de Câmpia Turzii şi Turda.

Partea carosabilă are două benzi de circulaţie pe sens cu lăţime de 7,5 m fiecare. Există două benzi de ghidaj, câte două pe fiecare sens de circulaţie cu o lăţime de 0,5 m fiecare. Banda mediană are 3 m lăţime, iar benzile de urgenţă, una pentru fiecare sens cu lăţimea de 2,5 m.

Contractul actual va fi atribuit printr-o licitaţie deschisă în baza criteriului preţul cel mai scăzut şi va fi încheiat pe 42 de luni.
Perioada pentru depunerea ofertelor se va încheia pe 9 ianuarie 2015.

Sus