Oferte locuri de munca top

Ultimele apartamente din Parcul Privighetorilor sunt scoase la vanzare

175.jpg 39 de apartamente din cadrul complexului rezidential Parcul Privighetorilor, din zona Baneasa, au fost preluate in administrare de compania de consultanta imobiliara DTZ Echinox.
DTZ se va ocupa in exclusivitate si de valorificarea acestui portofoliu de apartamente, de la stabilirea strategiei de promovare si pana la intermedierea tranzactiilor de vanzare-cumparare.
„In ultimul an am remarcat o crestere a interesului cumparatorilor pentru achizitii in scop investitional, acestia vizand proprietati cu valori cuprinse intre 100 si 250 000 de euro. Nordul Capitalei se afla in topul preferintelor expatilor, iar apartamentele din zona pot fi usor inchiriate acestora””, a declarat Mihaela Pana Head of Residential
Parcul Privighetorilor cuprinde doua blocuri a cate 5 etaje, totalizand 119 apartamente de 2, 3 si 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 85 si 135 mp si a fost dezvoltat de Cordia in parteneriat cu Futureal si Alpha Bank. In prezent gradul de ocupare al complexului este de 70%.

Sus