Oferte locuri de munca top

Ultima parte din centura Aradului are constructor

Contractul pentru proiectul tehnic și execuția lucrărilor la centura din partea de sud-est a municipiului Arad are constructor ales ca urmare a finalizării procedurii de licitație.

Semnarea contractului într-un cadru oficial va avea loc vineri, 21 octombrie, la Consiliul Judeţean Arad. La eveniment a fost invitat și prim-ministrul României, Nicolae Ciucă.

Constructorul care a câştigat licitaţia este Porr Construct SRL

Pentru ultima porţiune din inelul de centură al municipiului Arad, Consiliul Judeţean a depus o cerere de finanţare la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, proiect care ulterior a fost acceptat.

Preşedintele CJ Arad, Iustin Cionca, a declarat: „În acest moment purtăm discuţii cu compania Porr privind clauzele de confidenţialitate ale contractului, în ce priveşte valoarea acestuia. Din punctul meu de vedere suma nu trebuie să fie secretă, o vom aduce la cunoştinţa opiniei publice în momentul în care avem şi acceptul partenerilor noştri de la Porr, iar eu sper să putem face acest lucru chiar în cadrul conferinţei de presă de la semnarea contractului”.

Un singur ofertant pentru contract rutier de peste 17 mil euro

Termenul pentru realizarea proiectului tehnic este de şase luni, lucrările putând începe în primăvara anului viitor.

Lungimea tronsonului este de 11 km. Acesta va cuprinde un pod nou peste Mureş, la Fântânele, cu o lungime de 1115 metri, şi un pasaj peste calea ferată, la Vladimirescu, în lungime de 147 metri.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/ octombrie  2022

Sus