Oferte locuri de munca top

Tronsonul 2 din Centura Metropolitana Cluj are un singur ofertant

O singură ofertă a fost depusă în cadrul procedurii de achiziție publică lansată pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a tronsonului 2 din Centura Metropolitană a Clujului.

Valoarea totală estimată a contractului este cuprinsă între 3,52 și 4 miliarde de lei fără TVA.

Unica ofertă a fost depusă de asocierea formată din firmele românești Con-A Operations (lider), Dimex-2000 Company, Concelex, împreună cu Hydrostroy AD (Bulgaria) și Automagistral-Pivden (Ucraina).

Contractul prevede proiectarea și executarea drumului TransRegio Feleac TR 35- Et I Centura Metropol TR 35 și Drumuri de Leg Faza I – Centura Metropol TR 35 şi Drumuri de leg, TR35 de la km 14+747 (nod 5 Florești) până la km 24+365 (Nod 10 Calea Turzii) și – TR35 de la km 24+365 (Nod 10 Calea Turzii) până la 38+418.

Finanțarea va fi efectuată din fonduri externe nerambursabile, prin Programul Operațional Transport 2021-2027, și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, precum și din alte surse legal constituite.

TOPUL DRUMARILOR: Pe trend ascendent, spre un adevarat boom

Durata contractului este de patru ani.

Perioada de evaluare este de maxim 90 zile lucrătoare.

Pentru primul tronson al centurii metropolitane licitația fost adjudecată. Contractul a fost semnat cu asocierea Viarom Construct SRL – Electrogrup SA în luna august.

Valoarea contractului este de 22,4 milioane de euro cu TVA.

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus