Oferte locuri de munca top

Trei proiecte de strip mall, in pregatire

Următoarele trei proiecte La Strada sunt planificate să fie lansate în 2019 și în prima parte a anului 2020. Conceptul de strip mall, lansat de oamenii de afaceri Moshe Turgeman şi Tomer Barhom, cuprinde proiecte comerciale de mici dimensiuni dezvoltate în proximitatea cartierelor rezidențiale cu densitate mare de locuitori. Cei doi investitori israelieni au dezvoltat centrul comercial Euromall din Piteşti.

Două dintre viitoarele proiecte ale dezvoltatorilor sunt localizate în Militari Residence, o zonă rezindențială cu densitate mare de locuitori și cel de-al treilea, în Bragadiru.

Proiectul din Militari are o întârziere față de data finalizării anunțată inițial ca fiind în ultimul trimestru al acestui an.

Primul proiect din portofoliul companiei a fost inaugurat la sfârșitul anului 2016, în Popești Leordeni, unde gradul de ocupare este acum de 100%.

Dezvoltatorul a inaugurat în Brașov cel de-al doilea său proiect finalizat după cel din  Popești Leordeni. Proiectul din Brașov a fost lansat cu o întârziere de un an față de data anunțată inițial.

În urma unei investiții de aproximativ 5 milioane de euro, proiectul din Brașov va deservi locuitorii complexului rezidențial Avantgarden 3 din cartierul brașovean Bartolomeu, dar și pe cei din zonele învecinate.

Dezvoltat pe o suprafață de 5000 mp, strip mall-ul din Brașov pune la dispoziție peste 2000 de mp de spații comerciale.

 

 

 

Citiți și:

Cazinoul din Constanta, pregatit pentru inceperea reabilitarii

34 mil euro pentru revitalizarea unei zone urbane

Peste 50 ha, pregatite pentru dezvoltarea de locuinte individuale

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus