Oferte locuri de munca top

Trei ofertanți pentru un contract de peste 157 mil lei

Trei operatori economici au depus oferte pentru un contract a cărui valoare a fost estimată la peste 157 milioane lei.

Prin acest contract va fi modernizat blocul de cogenerare al CET Oradea, fiind instalată o sursă nouă de producere a energiei electrice şi termice – proiect denumit „Unitate de producție cogenerare de înaltă eficiență pentru înlocuirea blocului 1 existent”.

Data limită de depunere a fost 11 octombrie, dată până la care au fost depuse trei oferte de către următorii agenți economici:

  1. Asocierea formată din Elsaco Electronic SRL – lider de asociere, Energomontaj SA – asociat, având subcontractant pe E.ON Energie România.
  2. Asocierea formata din Loial Impex SRL – lider de asociere si Engul SRL – asociat 1 și Moldproiect ASD SRL – asociat 2, avându-l subcontractant pe  Instal Expert SRL.
  3. Asocierea formată din Pumps Expert SRL – lider de asociere și International Montage Maintenance SA – asociat, avându-i subcontractanți pe Tiab SA și Moldocor SA.

Proiectul este finanțat în cadrul programului guvernamental „Termoficare”, contractul de finanțare fiind semnat de Ministerul Dezvoltării și Primăria municipiului Oradea.

Finanțarea va fi suportată în următoarele cote (conform prevederilor programului) după cum urmează: minimum 15% din surse de la bugetul local; până la 85% de la bugetul de stat.

Valoarea contractului de finanțare este de 157.663.285 lei (TVA inclus), din care:

* 134.013.792.52 lei contribuția MDLPA (85% din cheltuieli eligibile);

* 23.649.492,80 lei contribuția Municipiului Oradea (15% din cheltuieli eligibile);

* la care se adaugă suma de 10.118.553,29 lei (cheltuieli neeligibile) aflate în sarcina Municipiului Oradea.

Scopul proiectului este de a contribui la creșterea competitivității și eficienței întregului sistem de termoficare prin modernizarea tuturor componentelor sistemului de termoficare din Oradea.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2021

Sus