Oferte locuri de munca top

Trei drumuri radiale, in proiectare

A fost desemnat câștigătorul procedurii de achiziție publică pentru realizarea Studiului de fezabilitate aferent Drumului Radial 4 (DR4 Nord Expres).

Acesta este cel de-al treilea Drum radial pentru care a fost ales proiectantul.

Valoarea contractului de proiectare pentru DR 4 este de 13,5 milioane de lei. Contractul include elaborarea Studiului de fezabilitate, a proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire și obținere a autorizației de construire.

În urma licitației organizată de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București, a fost selectată Asocierea Grafic Tends (lider), Studio Corona SRL, Civil Engineering, a anunțat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

DR4 – Nord Expres va avea o lungime de 11,5 km și va face legătura între București și localitatea Corbeanca (Ilfov), pe ruta Bd. Poligrafiei – DNCB – Autostrada A0.

Va avea 4 benzi de circulație, câte două pe fiecare sens.

De asemenea, alte două drumuri radiale se află în etapa elaborării documentației tehnice.

Drumul Radial 9 – Sud Expres

La jumătatea lunii trecute a fost desemnat câștigătorul licitației pentru realizarea studiului de fezabilitate al Drumului Radial 9 și anume Asocierea DP Consult SA – Explan SRL – Geologic Site SRL.

Valoarea ofertată pentru studiul de fezabilitate, elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire și obținerea Autorizației de Construire este de 16,31 milioane de lei fără TVA.

Drumul Radial 9 – Sud Expres are o lungime de 13.86 km și realizează conexiunea Vidra (Ilfov) – Autostrada A0 – DNCB – Bulevardul Metalurgiei/Gara Progresu.

Drumul Radial 1 Vest Expres 

Firma clujeană Explan SRL va elabora proiectul pentru DR1. Aceasta după ce Curtea de Apel București a menținut decizia Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, anume respingerea contestației firmei turce Mega Muhendislik Musavirlik AS.

Drumul Radial 1 Vest Expres va conecta Autostrada A0 de Centura Capitalei și Bulevardul Timișoara,

Valoarea maximă estimată pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate, Proiectului pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire și obținerea Autorizației de Construire pentru DR 1- Vest Expres este de 17,2 milioane de lei fără TVA.

DR 1 – Vest Expres va avea regim de șosea de mare viteză, o lungime de aproximativ 9 km și următoarele caracteristici: 4 benzi de circulație (câte două pe fiecare sens), piste pentru biciclete și trotuare.

Drumul radial 10 Măgurele-Expres

Drumul radial 10 Măgurele-Expres se află până pe 5 aprilie a.c. în faza de deliberare a celor 8 oferte depuse de proiectanți în vederea atribuirii contractului pentru SF-ul, PAC-ul și obținerea autorizației de construire.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/ aprilie  2023

Sus