Oferte locuri de munca top

Traseul drumul Filiasi – Drobeta – Turnu Severin, in consultare publica

CNAIR a inițiat consultarea publică privind traseul drumului de mare viteză Filiași – Drobeta-Turnu Severin, drum ce va avea 70 de km.

Toți cei interesați sunt invitați să consulte variantele de traseu care au fost alese în urma finalizării Analizei Multicriteriale a variantelor de traseu – Etapa I.

Informațiile despre acest proiect de infrastructură sunt disponibile la următoarele link-uri:

 

* Link broșură: https://cloud.andnet.ro/index.php/s/brosura-DMV-Filiasi-Drobeta

* Link planuri: https://cloud.andnet.ro/index.php/s/planuri-dmv-Filiasi-Drobeta

* Formular: https://cloud.andnet.ro/index.php/apps/forms/s/yaeYyqayr8zEAzP6Ewz3xyog.

În perioadele 20 septembrie – 22 septembrie 2023 și 3 octombrie – 6 octombrie 2023 au fost organizate ședințe de consultare la sediile primăriilor UAT-urilor și a CJ-ului Mehedinți în vederea identificării eventualelor constrângeri.

Procesul de consultare publică se va desfășura timp de o săptămână, de luni, 1 aprilie 2024, până luni, 8 aprilie 2024 la ora 23:59.

Procesul de consultare publică reprezintă un element necesar în implementarea acestui proiect de infrastructură ce înglobează multiple beneficii pentru comunitățile locale și regionale, precum și dezvoltarea economiei naționale.

Drumul de mare viteză Filiași – Drobeta – Turnu Severin va reduce timpii de călătorie în regiune, sporind gradul de siguranță rutieră și degrevând orașele Filiași și Drobeta-Turnu Severin, precum și comunitățile învecinate de congestiile din trafic.

Concurenta mare pentru un contract rutier de circa 22 mil euro

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2024

Revista Arena Constructiilor aprilie 2024

Sus