Oferte locuri de munca top

Tranzactie de 40 mil euro pe piata parcurilor logistice

Parcul logistic A1 Bucharest Park, aflat pe autostrada A1, la kilometrul 13, a fost achiziționat de firma CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est. Valoarea tranzacției a fost de aproximativ 40 milioane euro. Acest acord reprezintă consolidarea poziției pe care CTP o ocupă în zonă.

Dezvoltatorul mai deține alte trei proprietăți în vecinătatea capitalei: CTPark Bucharest West, CTPark Bucharest și CTPark Bucharest Chitila. Proiectul logistic A1 Bucharest Park a fost dezvoltat de către AIC RE și cumpărat de CTP, de la Vabeld Group.

Terenurile și clădirile nou achiziționate vor fi integrate pe deplin în CTPark Bucharest și vor beneficia de aceleași standarde de management ca restul parcului, inclusiv amenajarea teritorială adecvată și administrarea proprietății. A1 Bucharest Park acoperă 14 hectare de teren pe care sunt dezvoltate opt clădiri logistice, ocupate în totalitate, cu o suprafață închiriabilă de 78.000 mp.

Printre chiriașii actuali ai parcului se numără retaileri și companii de transport cunoscute la nivel național și internațional, cum ar fi: Delamode, Augsburg, Kalapod etc. Tranzacția a fost finanțată de Alpha Bank.

În România, CTP are peste un milion de metri pătrați suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

 

 

Citiți și:

11 blocuri, in curs de autorizare in Capitala

Un nou proiect rezidential, in pregatire in sectorul 1

Asfaltari de peste 45 mil euro, in nordul tarii

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus