Oferte locuri de munca top

Tranzactie cu 230 mii mp teren

Una dintre cele mai mari achiziții de terenuri pentru dezvoltări industriale, din afara Bucureștiului, din ultimii 5 ani, a fost încheiat luna trecută. Dezvoltatorul de parcuri industriale din Germania si Europa Centrală și de Est, VGP a achiziționat 230.000 mp de teren în Brașov.

Acest grup imobiliar este specializat în achiziția, construcția, leasingul și administrarea spațiilor industriale și logistice. În România deține, începând cu anul 2012, alte două parcuri logistice: Timișoara, cu 270.000 mp de teren și peste 120.000 mp suprafață închiriabilă și Sibiu cu 97.000 mp de teren și mai mult de 45.000 mp suprafață închiriabilă.

„Datorită cererii crescânde din partea clienților noștri actuali și potențiali din România, am decis să ne extindem în țară și să achiziționăm printre alte proiecte și un nou lot de teren în Brașov. Aceasta ne va permite să dezvoltăm peste 100.000 mp de spații logistice. Vom putea să ne întâmpinăm primii clienți în noul parc după aproximativ 12 – 18 luni și suntem nerăbdători să explorăm viitoarele oportunități din România.”, a declarat Jan Van Geet, CEO VGP.

 

Participati la evenimentul organizat de ARENA Constructiilor, joi 7 iunie, la Bucuresti !

 

Citiți și:

Blocuri de pana la 14 niveluri, in nord-estul Capitalei

Masuri noi pentru infrastructura transeuropeana de transport

Ansamblu rezidential din Bucuresti, in faza de selectie a antreprenorului

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

Sus