Oferte locuri de munca top

TMUCB intra in insolventa

rafinarie9Creditorii producatorului de utiliaje Trustul Montaj Utilaj Chimic Bucuresti se pot inscrie la masa credala pana la data de 5 septembrie.
Valoarea datoriilor compuse din refuzuri la plata si datorii la stat se ridica la peste 30 de milioane de lei, potrivit surselor din presa.
“Atentie ca inclusiv salariatii trebuie sa isi inscrie creantele”, a precizat Iulian Urban, Presedintele Asociatiei de Asistenta pentru Consumatori, pe site-ul personal.
Tribunalul Bucuresti a hotarat in sedinta din 21 iulie declansarea procedurii de insolventa pentru Trustul Montaj Utilaj Chimic Bucuresti.
Administratorul societatii este Casa De Insolventa Transilvania, cunoscuta pentru procedurile de restructurare ale Flanco, Diverta, Mondex, Rulmentul.
“Nu se cunosc momentan cifre oficiale ale procedurii de insolventa, totul va fi dat publicitatii, vom afla pe 5 septembrie”, a declarat Iulian Orban pentru revista Arena Constructiilor.
TMUCB  este specializata in proiectarea, fabricarea, asamblarea si montajul utilajelor si echipamentelor tehnologice, a rezervoarelor de stocare pentru benzinarii, a sistemelor de conducte, a structurilor metalice etc.
Compania are 18 filiale in tara, 1 in Kuweit si un joint-venture in Thailanda, potrivit tmucb.com.  Printre clientii sai se numara combinate petrochimice, de ingrasaminte si combinate chimice din Romania, Venezuela , Iltalia, Germania si Thailanda. In ultimii noua ani profitul trustului a fost de peste 56 de milioane de lei.

Sus