Oferte locuri de munca top

Termen prelungit pentru depunerea ofertelor de executie a unui lot de autostrada

A fost prelungit termenul de depunere a ofertelor în cadrul procedurii de achiziție publică organizată pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a unui lot de autostradă.

Mai exact, este vorba despre „Autostrada Sibiu – Pitești, Sectiunea 3: Cornetu – Tigveni”.

Termenul a fost prelungit până la data de 2 ianuarie 2022.

Această decizie va permite ca perioada pentru depunerea ofertelor să fie proporţională cu volumul de informaţii suplimentare ce vor fi aduse la cunostință operatorilor economici prin Clarificările care urmează să fie publicate.

CNAIR a câștigat definitiv și irevocabil procesul cu cei care au contestat procedura de achiziție pentru Secțiunea III a Autostrăzii Sibiu-Pitești, Cornetu – Tigveni.

Ce solutii au gasit oficialii pentru evitarea blocarii lucrarilor pe A0

Cele 6 companii selectate pentru a depune oferte sunt:

* Asocierea Makyol Insaat + Ozaltin Insaat

* Asocierea Mapa Insaat + Cengiz Insaat

* Asocierea Aktor + Rizzani De Eccher

* Asocierea Strabag + Acciona Construccion

* Impresa Pizzarotti

* Asocierea Astaldi Spa + Tancrad SRL

Noul termen de depunere a ofertelor a fost stabilit având în vedere faptul că informările privind rezultatul etapei de preselecție au fost comunicate în data de 1.07.2021, iar termenul inițial a fost stabilit pentru data de 25.08.2021.

Secțiunea III a Autostrăzii Sibiu-Pitești are 37,4 km și va avea două noduri rutiere la Cornetu și la Văleni. Pe această porțiune din Autostrada Sibiu-Pitești vor fi construite 6 pasaje, 55 de poduri și un ecoduct la Călinești.

Autostrada Sibiu – Pitești va avea o lungime de 122 de km, este împărțită în 5 secțiuni, va lega Centrul și Vestul României de rețeaua europeană de autostrăzi, fiind o parte importantă a Coridorului 4 Pan-European.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus