Oferte locuri de munca top

Teren de 2 mil lei, achizitionat pentru o noua statie de sortare a deseurilor

În vedere adoptării deciziei de relocare a unei stației de salubrizare din București, edilii locali urmează să aprobe achiziționarea unui teren cu suprafața de peste 4 hectare.

Mai precis, este plănuită relocarea stației de sortare a gunoiului menajer, situată în strada Drumul Lunca Vișagului nr 42-60 din sectorul 3.

În acest scop, edilii Sectorului 3 au în plan să aprobe achiziția de către societatea SD3 Salubritate și Deszăpezire S3 SRL a unui teren extravilan în suprafață de 43.000 mp, situat în județul Călărași, oraș Fundulea.

Fonduri europene POIM: ajustarea preturilor, suprapunerile de lucrari

Din raportul de evaluare, pentru acest teren rezultă o valoare de 339.040 euro sau 1.972.295 lei. Evaluarea a fost făcută în data de 7.06.2022, la un curs de 4,9424 lei/euro.

Proiectul ce urmează să fi aprobat de către edilii Sectorului 3 prevede ca achiziția terenului să se facă la un preț de maxim 10 euro/mp.

Aceasta sub condiția obținerii în prealabil a unui certificat de urbanism din care să rezulte posibilitatea construirii unei stații de sortare a deșeurilor.

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2022

Sus