Oferte locuri de munca top

Teraplast are un nou director general

Producătorul de tâmplărie PVC Teraplast are un nou Director General începând cu această săptămână.

Mircea Hotoleanu va conduce compania. El este membru în Consiliului de Administraţie al Teraplast din octombrie 2016, funcţie pe care o va păstra și în continuare. Mircea Hotoleanu are un doctorat în inginerie și în ultimii 7 ani a deţinut funcţia de Director al Centrului de Inginerie al Emerson Cluj. Noul director al Teraplast are o experienţă de peste 20 ani în domeniul industrial, iar în perioada 2001-2009 a deţinut funcţii de conducere în mai multe companii industriale din Finlanda.

“În perioada următoare ne vom concentra cu preponderenţă pe dezvoltarea de noi produse și pe creșterea calităţii produselor existente. Avem un centru de cercetare și dezvoltare care va avea o contribuţie importantă în noua strategie și în plus, Grupul Teraplast dispune de facilităţi tehnologice moderne care pot susţine dezvoltările vizate în următorii ani. Teraplast are de îndeplinit angajamente luate în faţa acţionarilor și am încredere că împreună cu echipa pe care o voi conduce vom avea rezultatele pe care ni le propunem.”, a precizat Mircea Hotoleanu.

Fostul director al Teraplast Alexandru Stănean va rămâne în cadrul companiei ca Director Export. Acesta a deţinut funcţia de Director General începând cu octombrie 2014.

În 2016 20% din cifra de afaceri a Teraplast a fost generată de exporturi iar noua conducere își propune ca această pondere să ajungă la 25% în 2017.

 

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016 (click aici)

Sus